logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Львові спіймали зловмисника, який пограбував чоловіка

01-10-2020 16:371597

У Львові спіймали зловмисника, який пограбував чоловіка
Фото: соцмережі

35-річний житель міста Івано-Франківськ побив свого земляка, також мешканця Івано-Франківської області, та відібрав у нього цінні речі і гроші на загальну суму  близько 120 тисяч гривень. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

30 вересня, близько 15.30, під час відпрацювання території поблизу Головного залізничного вокзалу у Львові, оперативники карного розшуку Залізничного відділу поліції побачили, як на вулиці Городоцькій один чоловік наздоганяє іншого.

Спільно з патрульними поліцейськими правоохоронці зупинили обох для встановлення осіб та з’ясували,  що кількома хвилинами раніше втікач, 35-річний житель міста Івано-Франківськ, наніс другому чоловіку удари кастетом, відібрав у нього планшет «Самсунг» та гроші у сумі 3500 євро, після чого почав тікати, а потерпілий – 52-річний мешканець Івано-Франківської області - побіг за ним.

Речові докази (кастет, викрадені речі та гроші) поліцейські у зловмисника вилучили. 

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 2 відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Проводяться слідчі дії, правоохоронці встановлюють всі обставини події. 

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news