Львівська школа джазу запрошує у новий навчальний рік

http://leopolis.news/post/29547/lvivska-shkola-djazu-zaproshue-u-novyy-navchalnyy-rik

01/10/2020

Про це повідомляє пресслужба Львівської школи джазу.

Якщо ви бажаєте приєднатись до класної творчої компанії молодих музикантів-митців, щоб навчитись джазових основ та розуміння імпровізації, познайомитись з новими друзями, які справді люблять імпровізацію, маєте стати учнями школи.

Львівська школа джазу – це об’єднання людей, які разом зібрались, щоб вчитись, креативити, творити, розвивати джазове середовище, джазову культуру мислення і, найголовніше, музику у Львові та Україні.

Учні школи вивчають джазові стандарти та основи, твори, готуються до концертів, виступів на сцені. Раз у 2 місяці учні школи грають підсумковий концерт, який можна переглянути на сторінці Львівська Школа Джазу та сучасної музики.

Лідером школи та основним викладачем є відомий в Україні та східних країнах Євпопейського Союзу, композитор, лідер багатьох проектів культури, музичних проектів, координатор літньої джазової школи (найстарша джазова школа у Європі) Ходжежські Міжнародні Варштати в Польщі, переможець багатьох конкурсів, а зокрема кращий барабанщик України 2010 року за конкурсом Roland V-Drums, Стипендіат GaudePolonia Польща, стипендіат Кенеді центру (Вошингтон США), викладач ЛНМА ім.М.В.Лисенка Гнидин Ігор.

Для того, щоб приєднатися до гри в джазовому ансамблі під керівництвом Гнидина Ігоря, потрібно мінімально володіти інструментом та розуміти ноти.

Навчальний курс у Львівській школі джазу - це щонайменше 4 уроки по 50 хв у місяць.

Принципи навчання – це індивідуальний підхід до учнів, оволодіння різними сучасними техніками гри на барабанах в різних стилях, нова інформація, сучасні методики, моніторинг та корекції. Після опанування основ гри учня автоматично доєднують до гри у джазовому ансамблі Львівської школи джазу, тож він отримує можливість практикуватись з музикантами.

У школі практикують приватні та групові уроки, а також уроки онлайн.

Групові уроки це гра на барабанах і на інших інструментах в ансамблі. Такі уроки передбачають моніторинг, корекції та інформаційні консультаціі щодо гри в ансамблі, роботу з колективом та творення креативних сучасних музичних форм разом.

До групових належать теж попередньо організовані майстеркласи за участі групи музикантів, які цікавляться ритмом, ритмікою.

Уроки онлайн це уроки по домовленості у вигідний час для викладача і учня. Вчитель може провести один урок або курс.

Приватне заняття це спеціальний урок за попередньою домовленостю, де викладач використовує індивідуальний підхід з порадами стосовно гри на барабанах. Такий урок передбачає інформаційну консультацію стосовно вибору матеріалу для вивчення та проходження різних шкіл, технік, стилів та манер, а також розмову про життя та сприйняття і відображення світу музики музикантами, митцями у сучасному світі, діалог про музично-психологічні теми стосовно проблем гри на барабанах або взагалі креативності та композиціювання музики.

«Отже запрошуємо разом творити історію джазової музики у Львові», зазначив керівник школи Ігор Гнидин.

Записатися у школу можна через Фейбук чи Інстаграм:
https://www.facebook.com/lvivjazzschool/
https://instagram.com/jazzschoollviv?igshid=5u0oah890nwm

Leopolis.news