logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

У Львівському медуніверситеті провели конференцію трудового колективу

06-10-2020 12:411453

У Львівському медуніверситеті провели конференцію трудового колективу

Днями в актовому залі Львівського національного університету імені Данила Галицького відбулася конференція трудового колективу університету.

Задля дотримання протиепідеміологічних заходів учасників розмістили в 4 залах, забезпечивши трансляцію з актового залу Університету з використанням мультимедійних технологій, повідомляє відділ комунікації і промоції.

На конференцію були делеговані 369 представників трудового колективу університету, серед них – 40 студентів.

На  зібранні, відповідно до порядку денного, розглядалися такі питання, як інформація про роботу профкому ЛНМУ імені Данила Галицького, вибори Вченої ради ЛНМУ імені Данила Галицького; внесення змін до Колективного договору на 2020 рік: доповнення до Положення про преміювання працівників ЛНМУ імені Данила Галицького; обрання комісії з трудових спорів ЛНМУ імені Данила Галицького тощо.

Під час конференції обрали 42 членів Вченої ради Львівського національного університету імені Данила Галицького. Були внесені зміни до Колективного договору: доповнення до Положення про преміювання працівників  ЛНМУ імені Данила Галицького та відміна пункту 3.9, оскільки його дію передбачає законодавство. Також обрано новий склад комісії з трудових спорів Університету у складі 7 осіб.

 Список членів Вченої ради ЛНМУ імені Данила Галицького

Leopolis.news