logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

У Львові в суботу організують міжкультурний футбольний поєдинок

07-10-2020 20:422012

У Львові в суботу організують міжкультурний футбольний поєдинок
Фото: volodymyrets.city

Кримськотатарська молодь, яка переїхала до Львова після 2014 року, створила першу у Львові і Львівській області кримськотатарську молодіжну футбольну команду «Arslan». І ось в межах заходу «Global It's Local» 10 жовтня відбудеться спаринг-матч між цією кримськотатарською футбольною командою і футбольною командою «Сокіл».

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Кримськотатарська молодь, яка переїхала до Львова після 2014 року, створила першу у Львові і Львівській області кримськотатарську молодіжну футбольну команду «Arslan». Назва команди «Арслан» у перекладі на українську мову означає «Лев», що дуже символічно для Львова.

Спортивна етика, футбольні тренування і матчі, зустрічі з ровесниками інших футбольних команд міста та області, обговорення спільних проектів на майбутнє, все це дозволило кримськотатарської молоді пройти більш менш м'яку інтеграцію в місцеву молодіжну спільноту.

Розуміючи важливість спілкування і знайомства молоді, ГО «Club Lumière» і ГО «Наша Громада Пустомити» проводять захід «Global It's Local», метою якого є знайомство кримськотатарської молоді, яка проживає зараз у Львові, і молоді Львівської області. Заплановані міжкультурні активності, лінгвістична анімація, культурно-історична інформація про українців і кримських татар, знайомство з національними стравами.

І родзинкою цього заходу стане спаринг-матч між кримськотатарської футбольною командою FC «Arslan» і футбольною командою «Сокіл» с. Полянка Пустомитівського району", — розповідають організатори.

Захід відбудеться 10 жовтня у готельно-відпочинковому комплексі «Озерний край» (вул. Ставкова, 60, м. Пустомити). Триватиме він з 10.00 до 18.00 год.

Більше інформації за тел. +38 050 5271810.

Leopolis.news