У Львові біля Ратуші відкрили фотовиставку про життя родин, в яких є діти з інвалідністю

http://leopolis.news/post/30081/u-lvovi-bilya-ratushi-vidkryly-fotovystavku-pro-jyttya-rodyn-v-yakyh-e-dity-z-invalidnistyu

10/10/2020

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Можливо, вони живуть по сусідству. За інших обставин ваші діти разом бігали б на майданчику чи влаштовували перегони на велосипедах. Але у вас не було нагоди познайомитися і дізнатися про їхні хобі, смаки та улюблених кіногероїв. Тому ми розповімо 6 фотоісторій про життя родин з особливими дітьми. У Всесвітній день хоспісів та паліативної допомоги, ми хочемо привернути увагу до потреб важкохворих дітей. За належної підтримки і допомоги, вони можуть мати комфортне та наповнене життя. Одним із перших кроків для цього мають стати муніципальні та регіональні програми підтримки родин із невиліковно хворими дітьми», — зазначили у БФ «Крила надії».

Фотовиставку підготував Благодійний фонд «Крила надії» в межах проекту «Підвищення доступності нутрітивної підтримки пацієнтів КНПЛОР «Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр», відділення «Мобільного хоспісу для дітей». Проєкт фінансується Європейським Союзом у межах проекту «Підвищення ролі громадянського суспільства в забезпеченні прав дітей, які потребують паліативної допомоги».

Leopolis.news