logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Львівські поліцейські спіймали наркодилера (ФОТО)

12-10-2020 17:221207

Львівські поліцейські спіймали наркодилера (ФОТО)
Фото: ВК поліції Львівської області

10 жовтня до поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що на вулиці Дениса Лук’яновича у Львові перебуває невідомий чоловік, який поводиться підозріло і може бути причетним до розповсюдження наркотиків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції, співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини та патрульні поліцейські. На місці події правоохоронці викрили зловмисника, який саме здійснював закладки психотропних речовин, та вилучили у нього 116 пофасованих поліетиленових пакетиків із речовиною білого кольору, ззовні схожою на психотропну речовину «PVP», вагою 116 грамів. Загальна вартість вилученого складає близько 37 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, зловмисник, 18-річний мешканець міста Яворів, використовуючи месенджер Телеграм, здійснив 14 закладок на території Львова.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції за процесуального провадження Львівської місцевої прокуратури № 1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Окрім того, у ході проведених слідчих дій було виявлено 7 місць, де зловмисник попередньо здійснив закладки, з яких вилучено 7 поліетиленових пакетиків, замотаних у зелені та білі стрічки. Ще 7 закладок на момент огляду були порожніми, оскільки психотропні речовини вже були отримані наркозалежними особами.

Усе вилучене поліцейські скерували керували на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває. Проводяться слідчі дії з метою встановлення каналу надходження психотропних речовин розповсюджувачу.

Leopolis.news