logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

«Львів» U-21 розгромив однолітків з «Минаю» (ВІДЕО)

12-10-2020 18:341613

«Львів» U-21 розгромив однолітків з «Минаю» (ВІДЕО)
Фото: pfclviv.com

У неділю, 11 жовтня, відбувся перенесений поєдинок 1 туру Чемпіонату України U-21 між молодіжними командами ПФК «Львів» та ФК «Минай» (Ужгород). За підсумками зустрічі «синьо-золоті леви» каменя на камені від своїх опонентів не залишили – 6:0.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Перед звітним двобоєм думки «городян» були спрямовані виключно на переможний результат у зустрічі із закарпатцями. До протистояння з «лисицями» наша молодіжна команда ще не знала смаку перемоги у поточному сезоні. Напередодні матчу, крім того, наставнику «Львова» U-21 Тарасу Мазуру виповнилося 35 років, тому приємний подарунок і собі, і тренеру хлопці, звичайно, хотіли зробити.

Свою потужність та максимальну зарядженість на результат «синьо-золоті леви» почали демонструвати зі стартових хвилин протистояння. На 2 хвилині Нич, якого на звітну дуель опустили з першої команди, звільнився з-під опіки суперників та прошив своїм ударом голкіпера гостей. «Львів» продовжував нестися вперед. Складалося враження, що гравці, яких делегувала основна команда «городян» на матч молодіжних складів, додали зайвої впевненості діям господарів. Окрім вищезгаданого Нича, склад колективу Тараса Мазура на поєдинок з «Минаєм» U-21 підсилив також голкіпер Пеньков, опорник Сабіно та атакувальний хавбек Фране. «Львів» дуже класно діяв на чужій частині поля і вже на 19 хвилині рахунок подвоїв. Ременяк на швидкості грамотно прибрав кількох опонентів та пробив по воротах. Як з’ясувалося за мить – результативно. На 37 хвилині класно виконав штрафний удар наш новачок Фране. Хорват, немов рукою, з 18 метрів поклав сферу під саму стійку. Без шансів для голкіпера закарпатців. Перший тайм завершився зі значним рахунком на користь господарів.

Попри фору у 3 м’ячі, саме «Львів» у другому таймі діяв активніше. Активізувався у другій половині гри Вичіжанін, який своїми набігами з флангу раз по раз тероризував захист суперників. Один з таких випадів завершився призначенням пенальті у ворота «Миная». Вичіжанін «точку» заробив, він же її впевнено і реалізував. «Городяни» повністю контролювали гру, закарпатцям не вдавалося абсолютно нічого. Трішки перевівши подих, львів’яни знову понеслися забивати вже наприкінці гри. Довершили побиття «лисиць» гол Обермана з кутового та м’яч Малашевського після помилки одного із захисників гостей. Підсумок – перша неймовірно впевнена звитяга «синьо-золотих левів» у поточному сезоні.

«Звісно, розраховували та готувались виключно до перемоги у цьому поєдинку. Не могли спрогнозувати, що вдасться виграти з таким великим рахунком. Втім, раз на те пішло, то хлопці старанно виконали усе те, що від них вимагали. Виконавці, яких опустили з першої команди, безперечно, додали нам впевненості. Це було помітно на футбольному полі. Дякую хлопцям, що до Дня народження зробили мені подарунок у вигляді такої перемоги. Грою ми задоволені», – зазначив наставник ПФК «Львів» U-21 Тарас Мазур.

Чемпіонат України U-21. 1 тур.
11 жовтня. 13:00
смт. Добротвір. Стадіон «Енергетик»

Арбітр: Микола Кривоносов (Київ)
Асистенти: Михайло Юхименко (Луцьк), Володимир Журибіда (Луцьк)
4-ий арбітр: Василь Файда (Львів)
Спостерігач арбітражу: Орест Шмигельський (Львів)

«Львів» U-21 (Львів) – «Минай» U-21 (Ужгород) – 6:0 (3:0)
Голи: Нич, 2, Ременяк, 19, Фране, 37, Вичіжанін (пен.), 51, Оберман, 84, Малашевський, 88
Попередження: Ромашев, 36, Таран, 51, Чистяк, 53, Сахно, 78 

«Львів» U-21: Пеньков, Савошко, Оберман, Григоращук, Брама (Топчій, 61), Сабіно, Демків (к.) (Малашевський, 55), Ременяк (Гураль, 77), Вичіжанін (Бахмат, 83), Нич (Бекерський, 83), Фране

Тренер: Тарас Мазур

«Минай» U-21: Таран (Гумметов, 66), Луців П., Луців В., Сягровський (Ромашев, 25), Шевченко (Чистяк, 46), Кашперук, Куртанич (Сахно, 46), Шпак, Федоров, Скала (Навроцький, 46), Гукасян

Тренер: Дмитро Кабачок

Leopolis.news