logo
23/04
22/04
21/04
20/04
2 ...

Афілійована з «Ксенко» компанія продасть госпіталю у Винниках дві «швидких» за 2,34 млн грн

13-10-2020 11:531701

Афілійована з «Ксенко» компанія продасть госпіталю у Винниках дві «швидких» за 2,34 млн грн
Фото: ілюстративне

Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи 8 жовтня замовив два автомобілі швидкої медичної допомоги на 2,34 млн грн. Транспорт поставить ТОВ «Ксенко авто продакшн» до кінця цього року.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів».

Медики отримають два спеціалізовані санітарні автомобілі на базі Fiat Doblo типу «А1». Транспорт укомплектований ношами та спеціальним перевізним кріслом, кисневим балоном на 400 літрів, обладнанням для інфузії, дефібрилятором, сумкою для невідкладної медичної допомоги. Одна така «швидка» коштує 1,17 млн грн.

Закупівлю провели за конкурсною процедурою відкритих торгів. Єдиним конкурентом ТОВ «Ксенко авто продакшн» було ТОВ «Спец-Ком-Сервіс».

Під час аукціону учасники знизили свої пропозиції на 12 тис. грн, однак ціна переможця була на 9,8 тис. грн дешевшою.

Київська компанія «Ксенко авто продакш» зареєстрована в лютому цього року. Підприємство пов’язане з одним з найбільших постачальників медичного обладнання України ТОВ «Ксенко». Обидві компанії розташовані в одному офісі, а власник фірми «Ксенко авто продакш» Олександр Черкашин у 2015 році був представником «Ксенко».

З моменту свого створення фірма «Ксенко авто продакш» отримала державних замовлень на 30,5 млн грн, враховуючи поточний договір.

Це – вже друга угода для фірми «Ксенко авто продакш» у Львівській області. Всередині вересня Сокальська районна рада замовила в підприємства «швидку» з телекардіологічною системою вартістю 3,15 млн грн. На тодішніх відкритих торгах єдиним конкурентом фірми було також ТОВ «Спец-Ком-Сервіс».

Нагадаємо, Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи належить до закладів, які приймають хворих на коронавірус. Протягом карантину тут спрямували 28 млн грн за спрощеною «ковідною» процедурою для подолання інфекції.

Leopolis.news