logo
05/03
30/11
07/02
27/01
10/01
29/12
22/12
21/12
09/12
01/11
07/10
15/09
10/09
2 ...

Петро Порошенко: Олег Синютка на посаді міського голови Львова – це розвиток міста

19-10-2020 12:014424

Петро Порошенко: Олег Синютка на посаді міського голови Львова – це розвиток міста

П'ятий президент України під час зустрічі з львів'янами закликав на місцевих виборах підтримати «Європейську солідарність».

Про це інформує «Еспресо.Захід».

«Олег Синютка на посаді міського голови Львова – це розвиток міста. Це використання величезного потенціалу міста. Це гідне представництво Львова, це професіоналізм, господарність,  чесність, патріотизм, всеукраїнським масштаб та підтримка всієї «Європейської солідарності», найбільшої проєвропейської парламентської фракції, яка достойно представляє Галичину та Львівщину», зазначив Петро Порошенко.

Він закликав всіх обов'язково прийти на вибори, але не забуваючи про заходи безпеки, такі як носіння маски та дотримання соціальної дистанції.

«Наступного тижня, обов'язково надягнувши маску, прийдіть на вибори. Не бійтесь, хоча вас будуть лякати. 25 жовтня проголосуйте за Львів, за Львівщину, за Україну! Проголосуйте за Олега Синютку і за «Європейську солідарність», – наголосив Петро Порошенко.

Порошенко подякував львів'янам за проєвропейську позицію у 2019 році: «Саме тут проголосували за Європу, проти повернення совка, проти розвороту в епоху Януковича, проти капітуляції».

«Колись Архімед сказав, дайте мені точку опори, і я зрушу світ. Львів і Львівщина були і є тією точкою опори, якою ми повернемось до європейського вибору, до патріотичної та професійної влади, до справжнього опору агрессору», додав п'ятий президент України.

Нагадаємо, сьогодні на зустрічі з львів'янами кандидат на посаду міського голови Львова Олег Синютка представив свою передвиборчу програму. Він запевнив, що коли стане мером міста, то в пріоритеті будуть нові дороги, школи та садочки. Водночас буде покладено край хаотичній забудові та безглуздим кредитам.

Leopolis.news