logo
05/03
30/11
07/02
27/01
10/01
29/12
22/12
21/12
09/12
01/11
07/10
15/09
10/09
2 ...

Творчі спілки Львівщини закликали голосувати на місцевих виборах за «Силу і честь» та Юрія Візняка

19-10-2020 16:474783

Творчі спілки Львівщини закликали голосувати на місцевих виборах за «Силу і честь» та Юрія Візняка
Фото: facebook.com/sylaichest.lviv

Напередодні місцевих виборів, творчі спілки Львівщини звернулися до виборців та закликали голосувати за очільника обласного осередку партії «Сила і Честь» Юрія Візняка.

Про це йдеться у зверненні до виборців Львівщини.

«Шановні мешканці Львівщини! За кілька днів Ви прийдете на виборчі дільниці обирати місцеву владу. Знаємо, що на ці вибори усі громади в Україні покладають великі надії. Є шанс запровадити у державі справжнє народовладдя: без вказівок з гори, подачок потрібним людям, поділу на своїх і чужих. Чимало із Вас уже розчарувались у виборах, не вірять, що можливі зміни на краще Але повірте, шанс є! Зробіть правильний вибір, проголосуйте за тих, кому довіряєте.

Саме тому Ліга творчої інтелігенції та творчих спілок Львівщини звертається до громади висловити на виборах підтримку члену Національної спілки журналістів України, депутату Львівської обласної ради трьох скликань, голові обласного осередку політичної партії «Сила і Честь» Візняку Юрію Ярославовичу. Його депутатська діяльність добре відома львів’янам і мешканцям області. Не зважаючи на те, що вдалося зробити, він прекрасно усвідомлює - Львівщина потребує принципово нових інструментів для розв'язання насущних проблем краю. Це Юрій Ярославович передбачив у своїй передвиборчій програмі, яка є частиною загальнонаціональної стратегії парії «Сила і Честь». А саме, звертати увагу не лише на загальні, а й на детальні проблеми, з якими зустрічаються усі наші люди.

Він прагне привести до обласної ради енергійну молодь, яка буде дбати про вирішення кожного питання й не залишить без уваги, турботу про кожну людину. Саме молодь, завдяки своїй цілеспрямованості, зможе реалізувати ті плани, які поставила за мету партія «Сила і Честь». Цього прагне усе молодіжне крило, яке очолив ініціативний спілчанин Любомир Сопільник.

Ми переконані, що разом із командою, Візняк Юрій Ярославович зможе значно покращити ситуацію на Львівщині.Бо мають Силу і Честь, щоб захистити Державу і щасливе життя у ній кожної людини.

За дорученням Президії Ліги творчої інтелігенції звернення в підтримку Сили і честі підписав Станіслав Мигаль».

Leopolis.news