logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

«Не будьте кублом злодіїв та ґвалтівників» – Тарас Батенко жорстко звернувся до «слуг народу»

20-10-2020 21:382063

«Не будьте кублом злодіїв та ґвалтівників» – Тарас Батенко жорстко звернувся до «слуг народу»
Фото: visrozdil.lviv.ua

Народний депутат України, співголова депутатської групи «Партія «ЗА МАЙБУТНЄ» Тарас Батенко розкритикував неготовність Уряду до викликів пандемії коронавірусу та закликав відправити у відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Про це він заявив під час виступу у Верховній Раді.

«Ми не знали після виступу Президента України, що у нас в країні все так прекрасно. А країні все-таки не до сміху!

Трибуна і сцена це різні речі. Нас зараз дивляться мільйони українців. Слухають мільйони, як влада та Уряд не здатні захистити націю від викликів, як влада піариться в умовах пандемії, що нагадує пирування під час чуми.

Як парламент може аплодувати на слова Президента про смертність від COVID в країні, і це в день коли зареєстрували в Україні рекордну кількість смертей. Людей уже нудить від цієї цинічної брехні, яка лунає від Уряду за останні пів року боротьби з коронавірусною інфекцією. Люди відкладають гроші на так званий «ковідний пакет», який має забезпечити держава, як на останній свій «чорний день». 

Тому наша Політична партія «ЗА МАЙБУТНЄ» зібрала уже понад 500 тис підписів українців за відставку міністра охорони здоров'я! І сьогодні, питання боротьби з коронавірусом дорівнює питанню національної безпеки. Президент Зеленський поставив незадовільну оцінку парламенту, очевидно це справедлива оцінка монобільшості. Ми чекаємо так само на негативну оцінку і для Уряду!

І не будьте, як казав Василь Стус, «кублом злодіїв, ґвалтівників» таким як партія більшовиків, які засіли сьогодні в парламенті. Думаймо про народ!», - наголосив Тарас Батенко.

Leopolis.news