logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

Учасникам організованої злочинної групи на Львівщини повідомили про підозру у розбої

20-10-2020 19:072227

Учасникам організованої злочинної групи на Львівщини повідомили про підозру у розбої
Фото: ілюстративне

У понеділок, 19 жовтня, повідомлено про підозру трьом жителям Львівщини, які вчинили у складі організованої групи розбійний напад на львів’янина. 

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури.

«За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, слідчими Головного управління Нацполіції у Львівській області, спільно із оперативниками Управління стратегічних розслідувань області, у понеділок, 19 жовтня, повідомлено про підозру трьом жителям Львівщини у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій) КК України», – йдеться у повідомлення.

Встановлено, що вказані особи, віком 19, 25 та 29 років, вчинили у складі організованої групи розбійний напад на львів’янина. 

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники стежили за чоловіком, напали, побили, застосували кастет та газовий балончик та відібрали понад 3,7 млн грн (у перерахунку).

Їх затримано у порядку ст.208 КПК України – одразу після вчинення злочину на вулиці Гната Хоткевича у Львові, коли вони намагались утекти від поліцейських на автомобілі.

На цей час Галицький районний суд задоволив клопотання прокурорів та обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

За вчинене фігурантам загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Leopolis.news