logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Пустомитівщині у чоловіка вилучили конопель на мільйон гривень (ФОТО)

20-10-2020 20:222235

На Пустомитівщині у чоловіка вилучили конопель на мільйон гривень (ФОТО)
Фото: ВК поліції Львівської області

До оперативників Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України надійшла інформація про те, що 40-річний мешканець Пустомитівського району вирощує рослини конопель, виготовляє наркотичні засоби та збуває їх.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За даним фактом слідчі поліції Львівщини розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Оперативники спільно зі слідчими поліції, під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури, провели за місцем мешкання фігуранта санкціонований обшук. У результаті виявлено та вилучено паперові згортки, коробки, пакети з марихуаною та висушені рослини конопель, загальною вагою понад десять кілограмів.

Орієнтовна вартість вилучених наркотичних засобів на «чорному» ринку становить понад мільйон гривень.

Вилучені речові докази направлено на експертне дослідження. Фігуранту готується оголошення про підозру у вчиненні кримінального правопорушенні, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Leopolis.news