logo
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
2 ...

Максим Козицький: Дайте шанс молодим людям збудувати державу, в якій хочеться жити

22-10-2020 12:591742

Максим Козицький: Дайте шанс молодим людям збудувати державу, в якій хочеться жити

Лідер списку до Львівської обласної ради від політичної партії «Слуга Народу» Максим Козицький заявив про своє ставлення до критики з боку політичних опонентів.

Про це він розповів, відповідаючи на питання ведучого, 20 жовтня, в ефірі спецвипуску програми «Говорить великий Львів» під час презентації команди партії «Слуга Народу» на Львівщині.

«Я дивлюсь на це так. А якби я був лікарем-інфекціоністом, в костюмі, в масці, з важкохворими людьми, а якби я будівельником був, який щодня з 8 чи 7 ранку бере й ставить цеглу на цеглу, для того щоб збудувати дитячий садочок? Я завжди порівнюю з тим, де б я міг бути, і де я є зараз. Мені завжди приємно дивитись на людей, які щось роблять, створюють, а не криками із постійним відсиланням, хто більший патріот на західній Україні, розповідає, якою має бути Львівщина», – заявив Максим Козицький.

«Важкою працею треба показувати щоденною, і кожен на своєму місці. Люди, які тут живуть і майже 30 років чують обіцянки, що ми прийдемо, і знов не будемо красти. Ви вже були! Дайте шанс молодим людям збудувати державу, в якій хочеться жити! От мій дід, я пам’ятаю, що мені було 15 років – у 96-му, я був в нього на канікулах – він йшов у літню кухню, він мене по дорозі зловив, обійняв і каже: «Ми будемо жити в нашій справжній незалежній успішній державі, бо ми Конституцію прийняли». Уявіть – це 96-й рік. Мені те саме батько казав! А я те саме дітям маю казати?! Не їдьте, лишайтесь, вчіться тут, працюйте тут. І я хочу, щоб із сьогоднішнього дня ми всі сказали «досить», і почали будувати державу в якій комфортно жити як нашим дітям, так і нашим батькам», – наголосив лідер партії «Слуга Народу» на Львівщині.

Leopolis.news