Синютка передав захисні костюми від Фонду Порошенка для членів ДВК Львова

http://leopolis.news/post/30762/synyutka-peredav-zahysni-kostyumy-vid-fondu-poroshenka-dlya-chleniv-dvk-lvova

22/10/2020

За словами народного депутата, пандемія ковід-19 залишається найбільшим викликом, а влада вкотре виявилася неготовою та придумує хіба що нові піар акції.

Він назвав політичною маніпуляцією опитування від президента і наголосив, що це робиться лише для порятунку зникаючого рейтингу «слуг», а для громадян така ініціатива є загрозливою.

«Ці костюми, які ми привезли до Львова для членів ДВК від Фонду Петра Порошенка,  мають захистити від всіх існуючих ризиків – і об’єктивних, і владного самодурства.

Закликаю членів ДВК та виборців дотримуватись всіх рекомендації для голосування в умовах пандемії – носити маски, зберігати дистанцію. Бережіть себе і до зустрічі на виборчій дільниці», - закликав Олег Синютка.

Лідерка партіє «Європейська Солідарність», кандидатка №1 у списку до Львівської обласної ради Ірина Гримак звернула увагу на те, що влада, як центральна так і місцева не справилась з викликами пандемії і фактично самоусунулись від вирішення проблем – лікарень та медиків, простих громадян. В той час, як Фонд Петра Порошенка та «Європейська Солідарність» постійно надають допомогу  для протидії пандемії.

«Як тільки почалась пандемія коронавірусу Фонд Петра Порошенка та «Європейська Солідарність» активно включилися в надання допомоги лікарням та лікарям. Лише на Львівщині допомогу від фонду отримали  95 медичних закладів. Водночас всім відомі факти, як влада сприяла вивезенню за кордон лікарського обладнання, масок саме в той час, коли їх потребувала країна», – повідомила Гримак.

Довідка: Олег Синютка та Микола Княжицький привезли на Львівщину та передали лікарям та лікарням від Фонду Петра Порошенка та «Європейської Солідарності»: 4250 захисних костюмів, 420 пульсометрів, 160 захисних окуляр, 5000 ІФА тестів.

Leopolis.news