logo
05/03
30/11
07/02
27/01
10/01
29/12
22/12
21/12
09/12
01/11
07/10
15/09
10/09
2 ...

25 жовтня — ти обираєш, ти впливаєш, ти контролюєш: перша десятка кандидатів до Львівської облради від «Слуги Народу»

23-10-2020 09:355600

25 жовтня — ти обираєш, ти впливаєш, ти контролюєш: перша десятка кандидатів до Львівської облради від «Слуги Народу»

За майже 30 років незалежності ми так і не розпочали будувати Україну. Тепер у нас зявився реальний шанс обрати людей, яких ми знаємо, які живуть поруч із нами і які працюватимусь для нас.

 

 

Спроможні громади, чітка стратегія розвитку для кожного регіону, нова політика, яка спирається на думку громадян. Менше ніж за тиждень, 25 жовтня відбудуться перші місцеві вибори в історії країни, коли люди зможуть проголосувати за незалежність від місцевих кланів і право вирішувати, яким буде їхній регіон.

Нова команда у владі на чолі з Президентом Володимиром Зеленським створила передумови для розвитку громад:

  • ухвалено законодавство про децентралізацію — громади отримали кошти, повноваження й землю;
  • розпочато «Велике будівництво» — безпрецедентний для України проєкт з ремонту автошляхів, створення освітньої, спортивної, медичної інфраструктури по всій країні;
  • громади отримали у власність землі, які раніше належали державі, отже, й додаткові можливості для розвитку;
  • уже створили й створюють механізми, за допомогою яких громада зможе контролювати місцеву владу не раз на п’ять років, а кожного дня. Зокрема, ухвалили норму, згідно з якою депутата можна буде відкликати за ініціативою громади.

Продовження цих змін на рівні кожної громади залежить від того, чи порозуміється місцева та центральна влада. Саме тому важливо, щоб більшість у міських та обласних радах, міські голови, інші представники місцевої влади були з тієї ж команди, що й народні депутати, урядовці, очільники державних органів — з команди Президента Зеленського.

Жодного важливого рішення не ухвалюватиметься без згоди громади. У день голосування 25 жовтня, ми матимемо шанс долучитися до вирішення всеукраїнських, загальнонаціональних питань, взявши участь у президентському опитуванні. Його проводитимуть на виході з виборчих дільниць. Президент Зеленський запропонував українцям дати відповідь на пять запитань. Ваш голос може вплинути на те, чи отримуватимуть корупціонери довічні терміни у вязниці, чи треба створювати вільну економічну зону на підконтрольній частині Донбасу, знижувати кількість депутатів Верховної Ради до 300, легалізувати канабіс для медичних потреб тяжкохворих і підіймати питання виконання Будапештського меморандуму.

Сьогодні настав час змін, коли ви повинні обрати гідних людей, які не брехатимуть і не будуть красти. Ці люди — в списках партії «Слуга Народу».

Перша десятка кандидатів у депутати Львівської обласної ради від партії «Слуга Народу»:

1             Козицький Максим Зіновійович, Голова Львівської обласної державної адміністрації

2             Фединяк Роман Анатолійович, фізична особа підприємець

3             Іванченко Наталія Олександрівна, асистент кафедри інфекційних хвороб Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького

4             Холод Юрій Ігорович, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації

5             Василько Олена Василівна, директор Департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської обласної державної адміністрації

6             Ткачук Павло Петрович, начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного

7             Тіщенко Олександр Володимирович, військовий комісар Львівського обласного військового комісаріату

8             Бучко Юрій Богданович, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації

9             Дулібяник Христина Василівна, директор ПП «Добробут»

10           Шопська Юлія Костянтинівна, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації

Буде так, як вирішиш ти!

Слідкуйте за новинами на офіційних сторінках партії «Слуга Народу»:

Головний сайт

Офіційний Телеграм-канал

Офіційна Facebook-сторінка