У МАУ хочуть розміщувати рекламу на фюзеляжах літаків

http://leopolis.news/post/30902/u-mau-hochut-rozmishchuvaty-reklamu-na-fyuzelyajah-litakiv

25/10/2020

Відповідне оголошення авіакомпанія розмістила в електронній системі zakupki.prom.ua, яка є акредитованим учасником Prozorro, повідомляє Avianews.com.

Мінімальна вартість замовлення становить 1 млн 950 тис. грн за один літак при розміщенні не менше ніж на 3 місяці. Однак вартість послуг може бути збільшена в ході аукціону.

У презентації нової послуги вказано, що реклама на фюзеляжі не повинна перекривати або конфліктувати з основною лівреєю МАУ. Всі витрати з виготовлення та розміщення носіїв несе замовник.

При цьому авіакомпанія не дозволить рекламуватися на фюзеляжах її літаків своїм конкурентам, а також туристичним офісам і турператорам.

Серед нових опцій також вказані можливість замовити рекламу-оголошення в салоні літака за 150 тис. грн на 30 рейсах і розмістити банери на сайті або в мобільному додатку авіакомпанії.

Багато авіаперевізники в світі забрендували фюзеляжі своїх літаків. Однак якщо класичні авіакомпанії в основному використовують таку рекламу для промоції регіонів, в яких працюють, або підтримки якихось подій, лоу-кости переважно заробляють на цьому гроші, які стають додатковим джерелом неавіаційних доходів.

Leopolis.news