logo
18/04
17/04
16/04
15/04
13/04
2 ...

Журнал «Львівський клінічний вісник» проіндексовано в міжнародній наукометричній базі Index Copernicus International

27-10-2020 11:461710

Журнал «Львівський клінічний вісник» проіндексовано в міжнародній наукометричній базі Index Copernicus International
Фото: new.meduniv.lviv.ua

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького є одним зі співзасновників Українського фахового спеціалізованого науково-практичного журналу «Львівський клінічний вісник», який за результатами щорічного оцінювання та ранжування наукових журналів проіндексовано в міжнародній наукометричній базі Index Copernicus International. 

Відповідно до результатів проведеної нещодавно оцінки, індекс журналу цього року знову зріс та сягнув 80,91 бала.

Про це йдеться на сайті вишу.

Науковий проєкт «Львівський клінічний вісник» отримав належне світове визнання, вкотре підтвердивши, що є гідним  майданчиком для професійної дискусії у сфері медицини. За задумом головного редактора і його однодумців, що увійшли до редакційної колегії та ради і представляють Україну, Західну Європу, Північну Америку та Австралію, саме такий формат часопису допоможе клініцистам різних фахів інтегруватися, обмінюватися науковою інформацією. І, безумовно, сприятиме вирішенню актуальних як фундаментальних, так і, що особливо важливо, прикладних, часто міждисциплінарного характеру, гострих проблем сучасної медицини. Він стане у нагоді як науковцям, так і лікарям, допомагаючи об’єднувати сучасні теоретичні напрацювання та багаторічні практичні надбання у медичній галузі.

Наклад часопису, а також розміщення статей на його сайті: http://lkv.biz/en/, у тому числі перекладених у повному обсязі англійською мовою неангломовних статей, дасть змогу донести інформацію до всіх, хто її потребує. Редакційні наукові колегія та рада щиро дякують творчій команді журналу, авторам та читачам за спільну плідну роботу та запрошують усіх зацікавлених до участі в проєкті. Будемо раді бачити Ваші праці на сторінках «Львівського клінічного вісника».

Детальніше про оцінювання журналу за посиланням:

https://journals.indexcopernicus.com/search/details?id=47257

Leopolis.news