logo
07/05
2 ...

Гурт «Шосте Чуття» презентував відео кліп «Зачаруй» (ВІДЕО)

27-10-2020 13:471753

Гурт «Шосте Чуття» презентував відео кліп «Зачаруй» (ВІДЕО)
Фото: пресслужба гурту

Гурт «Шосте Чуття» не зважаючи на карантин випускає ще одину відеороботу, яка в прямому сенсі цього слова Вас «зачарує».

Про це повідомляє пресслужба гурту.

Учасники гурту втомилися від буденності і в межах кліпу на однойменний трек «Зачаруй», хочуть перенести свого глядача у чаруючий світ добра та світла, у простір особливих подій і нарешті у вир любові: батьків та дітей, чоловіка та дружини, брата з сестрою та звичайно дружби.

Головною героїнею стала Галина Завійська - чарівна ведуча телеканалу М1, акторка.  Частково вона і дала поштовх гурту до зйомок кліпу і основний мотив відео. 

«Мені дісталась роль такої чаруючої мавки, і ви знаєте - це припало мені до душі. Я відчувала себе дуже гармонійно. 

Все в цьому кліпі було якимось містичним. Локація була обрана далеко за містом, без зв’язку, інтернету і усього іншого. Справді було таке відчуття, що ми в якійсь магічній місцевості де лише ти, природа і наша захоплююча пригода.

Не буду відкривати всі деталі, ви самі все побачите у відеороботі» -ділиться головна героїня.

Для самого гурту це дуже символічна робота, адже гурт переходить на новий етап творчості і звучання, і вже зовсім скоро ви почуєте нове «Шосте Чуття»: «Якщо мене б запитали, а так і буде, про що пісня? І якщо б я відповів, що про кохання, то напевно б збрехав. Насправді, пісня про бурю емоцій, які виникають, коли ти хочеш бути з людиною, яка для тебе особлива, ти думаєш про неї кожну хвилину свого життя, але наче не можеш зустрітися з нею, спіймати її в обіймах. Вона як щось містичне і недосяжне. Ти її бачиш і не можеш доторкнутися. Вона тебе все більше зачаровує, і її недосяжність манить. Та чи можливо спіймати щось містичне та недосяжне?...»

Leopolis.news