logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

Синютка каже, що готовий до дебатів з Садовим

27-10-2020 15:151405

Синютка каже, що готовий до дебатів з Садовим

Народний депутат України Олег Синютка, який вийшов у другий тур виборів голови Львова разом із чинним мером Андрієм Садовим, заявив про свою готовність до дебатів.

 

Про це він сказав на сьогоднішній прес-конференції.

«Перед другим туром повинні обов'язково відбутися дебати, від яких Садовий відмовився перед першим туром. І паспорт брати не обов'язково. Ми Андрія Івановича й так ідентифікуємо. Зустріч можлива на любому інформаційному майданчику. Про це повинні домовитися штаби», – сказав Олег Синютка.

За словами кандидата, обираючи його, львів'яни не помилилися у своєму виборі.

«Більшість виборців у Львові проголосували за зміни. Управління містом повинно змінитися. Головне - це боротьба з корупцією, припинення хаотичної забудови та вирішення проблем заторів у місті. Помилкою чинної міської влади у Львові було те, що вона пішла на змову з центральною владою. У нас існує реальна загроза союзу міської влади з «зеленими», – зазначив Синютка.

Він закликав усі партії, що перемогли на виборах у Львові об'єднатися навколо інтересів Львова. 

Як повідомляли, сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий заявив про готовність до участі в дебатах зі своїм конкурентом на виборах мера Олегом Синюткою, який також виходить до другого туру.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news