logo
05/03
30/11
07/02
27/01
10/01
29/12
22/12
21/12
09/12
01/11
07/10
15/09
10/09
2 ...

«Перший Західний» запросив Синютку та Садового на дебати

28-10-2020 14:086497

«Перший Західний» запросив Синютку та Садового на дебати

ТРК «Перший Західний» запрошує кандидатів на посаду керівника Львівської ОТГ Андрія Садового та Олега Синютку провести дебати перед другим туром.

 

Як пояснюють на «Першому Західному»,провести дебати у них є щонайменше 3 причини:

«1. Досвід та професійність.
МИ ЗНАЄМО ЯК провести рівні, чесні і неупереджені дебати між претендентами на посаду очільника Львівської ОТГ. Ми неухильно дотримуємося журналістських стандартів. Більше того – ми довели, що ВМІЄМО це робити. ☝️ Адже упродовж усієї передвиборчої кампанії до місцевих рад в ефірі телеканалу триває проект «Вибори 2020», вагома складова якого – дебати між кандидатами на посаду міського голови Львова. Усі випуски проєкту проведено професійно та продуктивно.

2. Технічні можливості.
ТРК «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ» МАЄ усі необхідні технічні засоби та сучасну студію для того, щоб забезпечити якісне висвітлення та трансляцію дебатів, а також – забезпечити активну участь в дебатах інших ЗМІ.

3. Об’єктивність та незаангажованість.
ТРК «ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ», як комунальний телеканал Львівської обласної ради, не є медійним активом жодної політичної групи або ж олігарха. Відтак, ми можемо гарантувати кандидатам об’єктивну та неупереджену позицію та рівні умови під час дебатів».

Крім того, на каналі нагадують, що українське законодавство жодним чином не зобов’язує кандидатів проводити дебати на якомусь визначеному телеканалі – державної чи приватної форми власності.

«Вибір майданчика для дебатів (як і самої можливості їх проведення) – залежить лише від доброї волі кандидатів та їхнього прагнення провести цей захід максимально публічно, прозоро та чесно.

Тому ще раз наголошуємо на нашій готовності провести такі дебати.
Одразу після оголошення офіційних результатів ми надішлемо кандидатам запрошення і чекатимемо їх відповіді!», – йдеться у повідомленні каналу. 

Leopolis.news