logo
15/04
2 ...

НСЖУ проведе громадські слухання з питань безпеки журналістів

28-10-2020 16:531658

НСЖУ проведе громадські слухання з питань безпеки журналістів
Фото: nsju.org

2 листопада 2020 року Національна спілка журналістів України організовує щорічні громадські слухання з питань захисту прав журналістів, боротьби з системною безкарністю та фізичною агресією щодо працівників ЗМІ.

 

Ключові спікери – керівництво НСЖУ, представники керівництва МВС та Національної поліції України, йдеться на сайті Спілки журналістів.

До участі в громадських слуханнях НСЖУ запрошені журналісти, представники МВС, Національної поліції, міжнародних організацій, партнерських ГО, медіаексперти та медіаюристи.

В ході заходу буде обговорюватися рівень безпеки роботи журналістів в Україні, актуальний стан розслідувань резонансних справ, механізми покрашення рівня фізичної безпеки журналістів України та кроки для зниження кількості інцидентів.

З огляду на карантинні обмеження громадські слухання будуть проходити в форматі онлайн-трансляції.

Початок трансляції об 11:00.

Для участі слуханнях (онлайн-формат) можна  зареєструватися за посиланням – https://forms.gle/YQTJ9adC877P43UR9

Нагадуємо, що Національна спілка журналістів України від 2017 року проводить у листопаді щорічні слухання з питань фізичної безпеки журналістів та захисту свободи слова. У 2019 році проходили Парламентські слухання з фізичної безпеки журналістів України.

2 листопада – міжнародний день боротьби із безкарністю за злочини проти журналістів (Impunity Day, оголошено ООН).

Leopolis.news