Поліцейські затримали зловмисника, що пограбував у Львові перехожого

http://leopolis.news/post/31147/policeyski-zatrymaly-zlovmysnyka-shcho-pograbuvav-u-lvovi-perehojogo

28/10/2020

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

27 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про пограбування, що сталось на вулиці Валовій у центрі Львова. За вказаною адресою негайно виїхав екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області. На місці події правоохоронці встановили, що зловмисник вирвав у перехожого, 20-річного львів’янина, мобільний телефон та втік. Потерпілий надав детальний опис нападника і, проведеними заходами, поліцейські оперативно розшукали його та доставили у Галицький відділ поліції.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився раніше неодноразово судимий за скоєння подібних кримінальних правопорушень 35-річний житель Львова. За фактом слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Leopolis.news