logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

Львівщина прийматиме Кубок захисника України зі стендової стрільби

28-10-2020 18:551343

Львівщина прийматиме Кубок захисника України зі стендової стрільби
Фото: ЛОДА

Наступного четверга, 5 листопада, на стрільбищі Львівської школи вищої спортивної майстерності стартуватиме Кубок захисника України зі стендової стрільби/

Змагання відбудуться у кількох категоріях: серед учасників ООС (АТО) та бойових дій, серед аматорів, що не мають спортивних розрядів та звань зі стрільби стендової та серед спортсменів, повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Такі змагання виконують цілий ряд важливих функцій. Вони сприяють популяризації та розвитку стрільби стендової, підвищенню культури володіння зброєю у суспільстві, залученню молоді до активних занять спортом та покращенню рівня військово-патріотичного виховання молоді», — зазначив керівник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім'як.

Змагання триватимуть до 8 листопада.

Переможців визначать як в індивідуальному, так і в командному заліку. Призерів нагородять дипломами, медалями та цінними подарунками.

Нагадаємо, нещодавно львів'янин Олександр Білько став переможцем етапу Кубку України зі стрільби стендової на траншейному стенді серед чоловіків.

Leopolis.news