logo
24/04
2 ...

Святкова ялинка буде, решта – залежно від епідситуації: як у Львові святкуватимуть Новий рік

29-10-2020 14:151682

Святкова ялинка буде, решта – залежно від епідситуації: як у Львові святкуватимуть Новий рік
Фото: УНН

У Львові в рамках відзначення новорічних та різдвяних свят заплановане встановлення святкової міської ялинки, проведення інших заходів та публічних подій буде залежати від епідеміологічної ситуації.

 

Про це повідомляє УНН із посиланням на відповідь Львівської міської ради на інформаційний запит.

«Проведення тих чи інших заходів та публічних подій у період новорічних та різдвяних свят буде залежати від епідеміологічної ситуації та встановлених умов на момент проведення таких подій. Станом на сьогоднішній день, погоджень на проведення заходів у рамках відзначення Нового року та Різдва не надавалось. Принагідно інформуємо вас, що у рамках відзначення новорічних та різдвяних свят у Львові, заплановано встановлення святкової міської ялинки на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С. Крушельницької», - йдеться у відповіді на запит.

Зазначається, що проведення будь-яких масових заходів на території міста Львова, включаючи новорічні та різдвяні святкові заходи, ярмарки тощо відбуватиметься у суворій відповідності до вимог, визначених обласною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки i надзвичайних ситуацій Львівської області, міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки i надзвичайних ситуацій міста Львова, вимог, встановлених Головним державним санітарним лікарем України щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні публічних подій.

Leopolis.news