logo
23/04
22/04
2 ...

У ДПС прозвітували про надання адмінпослуг в умовах карантину

30-10-2020 13:001529

У ДПС прозвітували про надання адмінпослуг в умовах карантину
Фото: agropolit.com

У період з березня по жовтень 2020 року надання адміністративних та інших послуг суб’єктам звернень в Центрах обслуговування платників ГУ ДПС у Львівській області відбувалось з врахуванням обмежень, встановлених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДПС України у Львівській області.

При цьому фахівцями Центрів обслуговування платників ГУ ДПС у Львівській області впродовж січня – вересня 2020 року надано 157 573  адміністративні послуги.  Щодо структури наданих адміністративних послуг, то за 9 місяців поточного року однією з найбільш запитуваних послуг є послуга видачі картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків, яка в структурі наданих адмінпослуг займає 31,4  відс. та її кількість за 9 місяців склала 49 533. Також значну частину наданих адміністративних послуг становлять такі послуги: реєстрація платника єдиного податку – 17396, надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 16645, видача відомостей з ДРФО про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 15161, реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 12 135,  реєстрація книг обліку доходів та  доходів і витрат платникам єдиного податку – 11 102.

Звертаємо увагу платників податків на необхідності дотримуватись протиепідемічних заходів.  Зокрема, до Центрів обслуговування платників заходити тільки у захисній масці, після дезінфекції рук. Дезінфікуючі засоби для працівників та відвідувачів розміщені в кожному Центрі обслуговування платників.  Необхідно дотримуватись рекомендацій щодо обмеження кількості відвідувачів, які одночасного перебувають в залах обслуговування Центрів обслуговування платників (на одного працівника Центру – один відвідувач), а громадянам, які очікують своєї черги поза межами Центру обслуговування платників - дотримуватись дистанції не менше ніж 1,5 метри.

Нагадуємо, що прийом платників у ЦОП м. Львова здійснюється за попереднім записом за номерами телефонів, розміщеними за посиланням: https://lv.tax.gov.ua/okremi-storinki/informatsiya--scho-oprilyudnyuetsya-rozporya/413238.html

Leopolis.news