logo
29/03
28/03
2 ...

У Соснівці горіла квартира: вогнеборці врятували 2 дітей

06-11-2020 10:221549

У Соснівці горіла квартира: вогнеборці врятували 2 дітей
Фото: facebook.com/MNSLVIV

Пожежа виникла у Соснівці на вул. Кривоноса, 7 на третьому поверсі чотириповерхового житлового будинку в одній з квартир.

Як повідомляє пресслужба ДСНС України у Львівській області, повідомлення про пожежу надійшло до Служби порятунку «101» 5 листопада о 15:04.

До місця події негайно було направлено рятувальників 34-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Соснівка. На момент прибуття вогнеборців з вікна квартири вибивався дим. Не гаючи часу рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння.

Мешканка будинку перебуваючи на роботі дізналась, що в її будинку горить сусідня квартира. Мати прибігши на місце події повідомила рятувальникам, про те, що поверхом вище у квартирі знаходяться двоє неповнолітніх дітей.

Вогнеборці не гаючи часу вивели на свіже повітря з сусідньої квартири 2 дітей - 2010 та 2009 року народження.

«О 15:27 пожежу локалізовано та о 15:34 повністю ліквідовано в складі ланки газодимозахисної служби.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м. До ліквідації пожежі залучалось 7 осіб особового складу та 1 одиниця спецтехніки. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав», - розповіли рятувальники.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

Leopolis.news