logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Для психологів та вчителів на Львівщині започаткували серію семінарів про організацію навчання

09-11-2020 18:401465

Для психологів та вчителів на Львівщині започаткували серію семінарів про організацію навчання
Фото: Львівська ОДА

На Львівщині стартував цикл семінарів, на яких педагоги зможуть підвищити свою кваліфікацію у сфері психології та застосувати нові знання для роботи із підлітками.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Перший семінар, який відбувся у Львівському обласному Будинку вчителя стосувався психологічних особливостей та потреб підлітків.

«Працюючи із вчителями, з батьками та дітьми, ми щоразу бачимо, що є потреба у змінах.  Дорослі в цьому процесі мають відігравати ключову роль, а педагоги тим паче.  Будувати зв'язок між емоційний і логічним баченням – одне із викликів, які стоять перед вчителями дітей різного віку. Вчителі мусять тримати руку на пульсі, тому ця серія семінарів покликана поглиби знання та вміння наших педагогів», наголосив директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска.

Семінари організували для вчителів та викладачів предмету «Християнська етика», психологів та педагогів-організаторів.

Програма семінарських занять розрахована на 12 годин протягом навчального року. На заключному семінару відбудеться вручення сертифікату за прослуханий курс чотирьох засідань. Семінар ініціювали Музейний відділ Львівського обласного Будинку вчителя спільно з освітньо-методичним центром ім. Ю. Дзеровича.

Leopolis.news