logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Велосипедистки Львівщини вибороли третю бронзу Чемпіонату Європи

14-11-2020 18:411890

Велосипедистки Львівщини вибороли третю бронзу Чемпіонату Європи
Фото: Львівська ОДА

У болгарському Пловдиві триває чемпіонат Європи з велоспорту. У бронзовому фіналі командної гонки українська збірна у складі миколаївчанок Вікторії Боднарь і Анни Нагірної та велосипедисток з Львівщини Юлії Бірюкової і Тетяни Клімченко перемогла іспанок.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Як розповідають в управлінні фізичної культури та спорту, дистанцію у 4 км українські велосипедистки здолали за 4 хвилини 33 секунди, випередивши суперниць на 4 секунди. Золото у цій гонці вибороли велосипедистки з Британії, а срібло — італійські спортсменки.

22-річна Юлія Бірюкова є представницею команди Lviv Cycling Team, уродженкою  Червонограда, вихованкою Львівського фахового коледжу спорту та Львівської школи вищої спортивної майстерності. 26-річна Тетяна Клімченко тренується у Львівській школі вищої спортивної майстерності під керівництвом Ореста Тичка та Валерія Романенкова.

Варто зауважити, що Юлія Бірюкова та Тетяна Клімченко на всеукраїнських та міжнародних змаганнях репрезентують Збройні сили України та, зокрема, Навчально-спортивну базу літніх видів спорту Міністерства оборони України.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з велоспорту триває у болгарському Пловдиві. Львівщину на цих змаганнях у складі національної збірної представляє троє спортсменок. У середу бронзову медаль вибороли Тетяна Клімченко у гонці скретч та Олена Старікова у командному спринті.

Leopolis.news