logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Нардепи Батенко, Дубневич, Цимбалюк відмовились бути депутатами Львівської облради

19-11-2020 10:544344

Нардепи Батенко, Дубневич, Цимбалюк відмовились бути депутатами Львівської облради

Шестеро осіб, які 25 жовтня на місцевих виборах були обрані до Львівської обласної ради, написали заяви про відмову ставати депутатами обласного парламенту.

 

Про це кореспонденту Leopolis.news повідомили у Львівській обласній територіальній виборчій комісії.

Усього до складу Львівської обласної ради 8-го скликання обрано 84 особи. Для того, щоб остаточно отримати статус депутата вони повинні написати особисту заяву про згоду на реєстрації їх новообраними депутатами або заяву про відмову.

Як розповів голова Львівської ОТВК Андрій Лозинський, наразі лише 38 осіб підтвердили своє бажання бути депутатами обласної ради. Для того, щоб рада могла зібратись на своє засідання такі заяви повинні написати щонайменше дві третини від складу ради. Лише в «Батьківщині» усі обрані депутатами написали такі заяви. Жодної заяви про згоду на реєстрацію ще не подали новообрані депутати від партії «Самопоміч».

Шестеро новообраних депутатів Львівської обласної ради відмовилися отримувати депутатське посвідчення. У партії «Батьківщина» такі заяви написали Михайло Цимбалюк та Наталія Тимчій, у партії «За Майбутнє» – народні депутати Тарас Батенко та Ярослав Дубневич, у Народному Русі України – Ярина Лучко та Надія Тимків.

Маркіян ВОЙТОВИЧ, Leopolis.news