logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Завтра визначать володаря Кубка Львівщини з футболу

19-11-2020 12:001992

Завтра визначать володаря Кубка Львівщини з футболу
Фото: ЛОДА

У п'ятницю, 20 листопада, на стадіоні «Україна» у Львові відбудеться фінальний матч цьогорічного Кубку Львівської області з футболу.  Звітна гра розпочнеться о 13:00 годині.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Як розповідають у Львівській асоціації футболу, згідно з результатами жеребкування, номінальним господарем фіналу буде чинний чемпіон Львівщини – «Юність» із Верхньої та Нижньої Білки, м'ячами якої команди гратимуть. Відповідно, футболісти «Миколаєва» – номінальні гості.

Зазначимо, що гра відбудеться без вболівальників. Усі охочі зможуть побачити матч у прямій багатокамерній телевізійній трансляції на телеканалі НТА, YouTube-каналі та Facebook-сторінці Львівської Асоціації футболу. 

«Львівська асоціація футболу є прикладом у тому плані, що змогла попри карантинні обмеження та виклики, пов’язані з пандемією, реалізувати практично всі проекти, які були у календарному плані. Тільки нещодавно ми могли спостерігати за фінальним матчем чемпіонату Львівщини, а вже у п’ятницю дізнаємось і володарів Кубку», - зазначив керівник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Згідно з регламентом змагань, у випадку нічийного результату в основний ігровий час буде призначено два додаткові тайми по 15 хвилин. Якщо і вони завершаться нічиєю, команди визначатимуть переможця в серії 11-метрових штрафних ударів.

Нагадаємо, що нещодавно «Юність» і «Миколаїв» змагалися на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках за золоті медалі Прем'єр-ліги Львівщини. Тоді гра завершилась з рахунком 3:0 на користь команди з Пустомитівщини.

Leopolis.news