У Пустомитах продавчині затримали зловмисника, який намагався пограбувати магазину

http://leopolis.news/post/32508/u-pustomytah-prodavchyni-zatrymaly-zlovmysnyka-yakyy-namagavsya-pograbuvaty-magazynu

20/11/2020

19 листопада близько опівдня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від працівниці одного з магазинів у місті Пустомити про невідомого чоловіка, який заволодів товарами з прилавку та намагається втекти, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали екіпаж сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Пустомитівського відділу поліції. Як встановили правоохоронці, 48-річний мешканець одного з сіл району, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, намагався втекти з магазину, не розрахувавшись за товари (побутову хімію). Це зауважили працівниці торгівельного закладу. Доки адміністратор та продавчиня затримували зловмисника, інша працівниця повідомила про подію у поліцію. Під час затримання чоловік завдав 21-річній продавчині удару в живіт, спричинивши тілесні ушкодження.

За фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Досудове розслідування триває. Зловмисник, який перебував на іспитовому терміні, поміщений у виправний заклад.

Leopolis.news