logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

«Львів» U-21 переміг однолітків з «Десни»

23-11-2020 11:402093

«Львів» U-21 переміг однолітків з «Десни»
Фото: соцмережі

У суботу, 21 листопада, відбувся календарний матч 10 туру Чемпіонату України U-21 між командами ФК «Десна» (Чернігів) та ПФК «Львів». За підсумками видовищної гри «синьо-золоті леви» вирвали перемогу.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Про те, що дуель між молодіжними складами «Десни» та «Львова» буде непоступливою та насиченою на події, перед стартовим свистком не сумнівався ніхто. На полі стадіону «Чернігів-Арена» належало зустрітись сусідам по турнірній таблиці. У командному заліку суперників розділяли лише 3 очки. «Десна» була восьмою, «Львів» – одинадцятим. Прогнози прогнозами, але, як згодом з’ясувалося, поєдинок ще й перевершив будь-які очікування. Втім, про все за хронологічною послідовністю.

Цілком логічним виглядало те, що перші хвилини матчу саме господарі володіли ігровою ініціативою. Підопічні Олександра Дацюка взяли м’яч під свій контроль та почали активно навідувати чужу частину поля, по суті, без стартового розгойдування. До небезпеки поблизу воріт Лалака, тим не менш, справа не доходила. А от «городяни» чи не дебютний свій гольовий шанс реалізували. На 13 хвилині наші хлопці заробили пенальті, який холоднокровно реалізував Ременяк. Схоже, «Десна» до такого перебігу подій готова не була, адже саме гості після забитого м’яча здебільшого продовжували атакувати. Вже на 29 хвилині суперактивний Ременяк втік від усіх захисників та пробив у дальній кут воріт Караващенка. Голкіпер був змушений капітулювати. Наприкінці першого тайму чернігівцям таки вдалося розпакувати нашу браму. Після подачі з флангу Чайка опинився неприкритим у нашій карній зоні. Влучний удар головою і колективи пішли відпочивати за рахунку 1:2.

Другий тайм, на щастя вболівальникам результативного футболу, видався ще більш запальним. На 53 хвилині «Десна» скористалася метушнею поблизу наших володінь. М’яч влучив у руку одному із нашим захисників, за що арбітр справедливо призначив пенальті. Дем’яненко був безжальним та ударом з «точки» відновив у протистоянні паритет. Незабаром вже господарі вперше у матчі вийшли вперед у рахунку. Савошко зрізав м’яча у власні ворота після небезпечного прострілу з флангу. «Львів’яни» не знітились та вже на 62 хвилині M.V.P поєдинку Ременяк зробив хет-трик, коли на дальній стійці залишився зовсім самотнім. Опісля цього моменту було багато боротьби, чимало індивідуальних єдиноборств. Все, здавалося б, ішло до приголомшливої нічиєї. Проти такого результативно виступив львів’янин Топчій. Вже у компенсований арбітром час наш гравець знайшов шпарину у захисних побудовах «Десни» та впевнено реалізував своє рандеву із голкіпером господарів. За декілька миттєвостей пролунав фінальний свисток.

«Синьо-золоті леви» видали фантастичне протистояння, за підсумками якого здобули класну звитягу.

«Після таких поєдинків навіть не знаєш, що і казати. Можу тільки подякувати обом командам за ті емоції, які вони подарували своїм класним матчем. Була хороша, напружена гра, у якій приємно, що саме ми здобули перемогу. Могли виграти, мала свої шанси «Десна». На щастя, 3 очки здобули саме ми. Задоволений тією жагою до перемоги, яку продемонстрували хлопці. Можливо, пропустили десь необов’язкові м’ячі, але помилки будемо розбирати вже на тренуванні. Зараз головне те, що веземо додому перемогу», –  зазначив наставник ПФК «Львів» U-21 Тарас Мазур.

Чемпіонат України U-21. 10 тур
21 листопада. 13:00
м. Чернігів. Стадіон «Чернігів-Арена» 

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ)
Асистенти: Максим Чос (Київ), Юрій Федорак (Івано-Франківськ)
Четвертий арбітр: Клим Заброда (Київ)
Спостерігач арбітражу: Михайло Родіоненко (Луганськ) 

«Десна» U-21 (Чернігів) – «Львів» U-21 (Львів) – 3:4 (1:2)
Голи: Чайка, 41, Дем’яненко, 53 (пен.) – Ременяк, 13 (пен.), 29, 62, Савошко, 56 (авт.), Топчій, 90+3
Попередження: Рассоха, 12, Пусь, 36, Шостка, 90 – Малашевський, 35, Оберман, 88

«Десна» U-21: Караващенко, Волков (Давиденко, 46), Рассоха, Чайка, Дем’яненко, Старенький, Западня, Ветоха (к), Ермеідіс (Слотюк, 46), Пусь (Роговець, 46), Шостка

Тренер: Олександр Дацюк

«Львів» U-21: Лалак, Оберман, Михайлів Є., Савошко, Григоращук, Демків (к), Малашевський, Пантелейчук (Комарець, 55), Ременяк (Гураль, 63), Хімчак (Топчій, 55), Феліпе (Шута, 46)

Тренер: Тарас Мазур

Leopolis.news