«Львів» U19 переміг «Десну»

http://leopolis.news/post/32667/lviv-u19-peremig-desnu

23/11/2020

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Вихідного дня в очній дуелі на стадіоні «Чернігів-Арена» належало зустрітись командам, які перебували у нижній частині турнірної таблиці. Кожен із колективів, тим не менш, переслідував свої персональні завдання на звітну дуель. Якщо «Львів» у випадку перемоги мав можливість просунутись ближче до середини «турнірки», то «Десна» U-19 прагнула просто дебютну звитягу у сезоні нарешті здобути.

Як тільки пролунав стартовий свисток, стало, втім, помітно, що саме гості якось більш злагоджено контролюють м’яч та впевненіше гнуть свій стиль ведення гри. Перший момент у матчі, власне тому, цілком логічно створили «городяни». На 9 хвилині захисник «Десни» не зумів як слід обробити м’яч у штрафному, сфера несподівано відскочила до Харка, який перебував у трьох метрах до воріт. Підготувати удар, тим не менш, нападнику «Львова» не дозволили. «Синьо-золоті леви» діяли небезпечно, але забити першою у матчі судилося «Десні». Литвиненко виборов м’яч у центрі та відпасував на Пискуна. Останній перекинув Боберського, який вийшов за межі штрафного. Опісля цього гра поступово вирівнялася. Паритетний рахунок, втім, у поєдинку відновився на 27 хвилині. Гості заробили пенальті, яке Малець впевнено втілив у забитий м’яч. «Десна» завоювала право на кілька потенційно небезпечних штрафних, але не змогла витиснути з них результативний підсумок. До завершення першого тайму рахунок більш не змінювався.

Перший по-справжньому гострий епізод у другому таймі виник на 56 хвилині. Макаренко небезпечно бив з лінії штрафного майданчика, але наш воротар – на місці. «Львів» майже миттєво розгорнув свою атаку у відповідь, результатом якої став забитий м’яч від Харка.  «Десна» перейшла на гру першим номером. Господарі намагалися тиснути, час від часу демонструючи дуже непогані та акцентовані випади. Тим не менш, відзначитись ще бодай одним м’ячем підопічним Олександра Дацюка так і не вдалося. Гості, своєю чергою, дотерпіли, а на 90+5 хвилині ще й відзначились втретє. Зі стандарту забив Панчишин. То була результативна крапка у зустрічі.

«Львів» U-19 перемогою над однолітками з «Десни» суттєво абстрагує себе від підвалин «турнірки».

«Вважаю, що ми контролювали гру. Привезли самі собі м’яч. Втім, загалом задоволені тим, що хлопці старалися. На перше місце вийшов результат. У попередніх матчах у чомусь не щастило. Сьогодні здобули три очки, отже ми задоволені перемогою. Зрозуміло, що є помилки. Будемо намагатися їх виправити вже у майбутніх матчах», – зазначив наставник ПФК «Львів» U-19 Олег Колобич.

Чемпіонат України U-19
10 тур. 22 листопада. 12:00
м. Чернігів. Стадіон «Чернігів-Арена»

Арбітр: Микита Кофанов          
Асистенти арбітра: Іван Чернишов, Володимир Асмаковець
Четвертий арбітр: Ігор Сташук
Спостерігач арбітражу: Микола Даневич

«Десна» U-19 (Чернігів) – «Львів» U-19 (Львів) – 1:3 (1:1)
Голи: Пискун, 13 – Малець, 27 (пен.), Харко, 58, Панчишин, 90+5
Попередження: Панько, 26, Пусь, 55, Рутян, 62, Михайлов, 84, Бекерський, 64

«Десна» U-19: Сидоренко, Шостка (Гавриленко, 46), Пусь, Зубашівський, Школьний, Макаренко, Шейко (Скачок, 64), Панько (Рутян, 61), Пискун, Фетісов (Безгубченко, 62), Литвиненко (Михайлов, 81)

Тренер: Олександр Дацюк

«Львів» U-19: Боберський, Ювхимець (Панчишин, 77), Копитко (Зайко, 79), Сидор (Яців, 61), Величко, Мудрий (Хомюк, 90+4), Малець, Харко, Мавдрик, Серватяк, Бекерський

Тренер: Олег Колобич

Leopolis.news