logo
29/03
28/03
2 ...

У ЛОДА говорили про культурну співпрацю з Францією

24-11-2020 16:051075

У ЛОДА говорили про культурну співпрацю з Францією
Фото: ЛОДА

Голова Львівської ОДА Максим Козицький зустрівся сьогодні із президентом та директором Альянс Франсез Львів та Почесним консулом Французької Республіки у Львові, аби обговорити реалізацію спільних проектів за умов пандемії.

 

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Очільник області ознайомив гостей із епідситуацією на Львівщині та наголосив на важливості розширення ліжкової мережі у лікарнях області.

«Наше головне завдання – тримати руку на пульсі та бути готовими до погіршення епідситуації. На Львівщині постійно триває робота над збільшенням кількості місць у медичних закладах області для лікування хворих із коронавірусом. Також мусимо збільшувати кількість кисневих точок. Загалом, із запровадженням карантину вихідного дня ми очікуємо на зменшення числа випадків інфікування», - акцентував Максим Козицький.

Голова ОДА наголосив, що у випадку погіршення епідситуації вводитимуть суворіші обмеження, аби вберегти життя та здоров’я людей.

Почесний консул Франції у Львові Данило Ярема висловив сподівання, що спільні культурні проекти вдасться реалізовувати і надалі.

«Ситуація як в Україні, так і у Франції викликає занепокоєння, тому ми повсякчас закликаємо громадян Франції, які перебувають поза межами держави, дотримуватись заходів безпеки. Попри пандемію нам вдалось, трохи змістивши у часі, організувати нашу традиційну "Французьку весну". Сподіваюсь, наша культурна та мистецька співпраця триватиме, адже на Львівщині легко та комфортно реалізовувати різноманітні проекти», - наголосив Почесний консул Франції.

Під час зустрічі сторони також обмінялись думками щодо необхідності посилення загальної уваги та підвищення рівня безпеки перед можливими зовнішніми загрозами.

Leopolis.news