НСЖУ запрошує на інтенсив-курс із практичної журналістики

http://leopolis.news/post/32801/nsju-zaproshue-na-intensyv-kurs-iz-praktychno-jurnalistyky

25/11/2020

Про це повідомляється на сайті Національної спілки журналістів України.

Захід пройде у п’ятницю, 27 листопада, у формі лекторію з шести коротких 20-хвилинних бліц-презентацій досвідчених медіа-тренерів, які є активістами НСЖУ.

Тренери є наставниками 60 журналістів та блогерів, що об’єднані в навчальний проект «Регіональна мережа журналістів за сталий розвиток на Донбасі», який реалізується АУП та НСЖУ за підтримки  ООН.

Програма відкритого лекторію:

 «Фейки і стереотипи про Донбас. Чому вони виникають та як їх подолати?» (Ліна КУЩ, Перша секретар Національної спілки журналістів України);

«Як зробити соціально важливі теми цікавими? Мультимедійні інструменти для журналіста» ( Ілля СУЗДАЛЄВ, керівник українського представництва польського телеканалу БЕЛСАТ);

«Трансформація промислових регіонів Донбасу. Пошук інформації, джерела, експерти» ( Лариса БІЛОЗЕРОВА,  медіатренерка, редакторка порталу Green Efficiency)

«Фактчекінг для журналіста і редактора» ( Гліб ГОЛОВЧЕНКО, секретар НСЖУ, керівник телеканалу ТАК-TV (Миколаїв)

«Чому важко боротися з пропагандою?» (Сергій ГУЗЬ,  керівник ІА «Пильний погляд», член Комісії з журналістської етики, представник КЖЕ в Консультативній комісії з протидії пропаганді (Мережа органів медійного саморегулювання)

«Адаптація інформації теле- та радіотекстів для діджитал-платформ. Кепшини. Критерії вимірювань ефективності діджитал-матеріалів» ( Наталія ДИМНІЧ, журналістка Суспільне:Карпати, викладачка журналістики (Івано-Франківськ)

Для участі у лекторії просимо зареєструватися за формою: https://tinyurl.com/y6pzwsud

Початок заходу – о 10:00 у п’ятницю 27 листопада. Тривалість – до 12:30.

Проєкт реалізовується Академією української преси спільно з Національною спілкою журналістів України в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Leopolis.news