logo
18/04
17/04
2 ...

На Львівщині проводять перевірки перевізників

25-11-2020 21:261420

На Львівщині проводять перевірки перевізників
Фото: ЛОДА

Працівники управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації спільно з Західним міжрегіональним Управлінням Укртрансбезпеки та Управлінням патрульної поліції у Львівській області ДПП НП України проводять перевірки автотранспортних підприємств, що надають послуги із перевезення пасажирів на автомобільному транспорті загального користування.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Перевірки відбуватимуться під час випуску транспортних засобів на лінію в період з 23 листопада до 16 грудня.

Як зазначають в управлінні транспорту та зв’язку, такі заходи мають на меті забезпечити стабільну роботу громадського транспорту.

«Надзвичайно важливо проводити роз'яснювальну роботу, профілактичні заходи, особливо серед водіїв автомобільного пасажирського транспорту. Адже дуже в багатьох випадках  ДТП трапляються саме через нехтування елементарними правилами безпеки. Тому, крім контролю, дуже важливим питанням є саме свідомості як водіїв, так і керівників автотранспортних підприємств», - зазначив Роман Жук, в.о. керівника управління транспорту та зв’язку.

Заходи в першу чергу спрямовані на забезпечення безпеки дорожнього руху на території області та з метою підвищення якості послуг, що надаються громадянам у сфері автомобільних пасажирських перевезень.

Leopolis.news