logo
28/03
27/03
2 ...

Василь Пісний перебуває у комі

26-11-2020 14:4712946

Василь Пісний перебуває у комі
Фото: ЗІК

Ексначальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, ексзаступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний перебуває у лікарні у важкому стані.

 

 

Про це Leopolis.news повідомили рідні Василя Пісного.  

Василь Пісний перебуває в одній з київських лікарень. Він був у важкому стані після коронавірусу Covid-19. Василь Пісний впав в кому, через що поширились неправдиві чутки про його передчасну смерть.

Просимо вибачення у Василя Пісного та його родини, бажаємо подолати недугу і прожити ще довгі роки.

Василь Пісний народився 2 січня 1963 року в селі Лопушанах Зборівського району Тернопільської області.

У свій час очолював різні правоохоронні структури: УБОЗ УМВСУ у Тернопільській області, УМВС в Тернопільській області, управління з розслідування особливо важливих справ ДПА Західного регіону.

У 2010 році був обраний депутатом Львівської обласної ради VI скликання (від «Фронту змін»).
     
У квітні 2013 року — березні 2014-го обіймав посаду першого заступника голови Львівської обласної ради.

З 4 березня 2014 по 4 січня 2015 року очолював Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України; призначення супроводжувалось акціями протесту у Львові.

З 1 вересня 2015 року призначений на посаду заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

3 червня 2019 року звільнений з посади заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

Leopolis.news