logo
28/03
2 ...

У смт Олесько розпочали реконструкцію спортивного майданчика

26-11-2020 16:001334

У смт Олесько розпочали реконструкцію спортивного майданчика
Фото: Львівська ОДА

Реконструкцію спортивного майданчика зі штучним покриттям  розпочали на вулиці Шевченка, 81, що у смт Олесько Буського району.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Виконує реконструкцію підрядна організація ТОВ «Будівництво спортивних споруд». Компанія переможець тендеру надає гарантію на виконані роботи 10 років.  

«Реконструкція спортивних майданчиків одна з найкращих інвестицій у майбутнє громади. Для нас важливо, щоб молодь долучалась до занять спортом. Цього тижня під хештегом #Здорова Україна стартував марафон здорових звичок для українців. Закликаю усіх мешканців нашого регіону долучитися до цієї ініціативи та кожного дня дбати про своє здоров'я», зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод. 

Нагадаємо, що марафон  #ЗдороваУкраїна #ЖивуЗдорово це спільна ініціатива Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я.  Його мета, аби українці були здоровими, навіть тоді, коли багато часу перебувають вдома. Для цього підготували прості і конкретні здорові поради, як не докладаючи багато зусиль можна щодня дбати про власне здоров'я. 

Leopolis.news