logo
28/03
27/03
2 ...

На Сокальщині дитина, позбавлена батьківського піклування, знайшла нову родину

26-11-2020 16:441527

На Сокальщині дитина, позбавлена батьківського піклування, знайшла нову родину
Фото: ЛОДА

У дитячий будинок сімейного типу, що функціонує у с. Стремінь Сокальського району, влаштували дитину, позбавлену батьківського піклування.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Тепер в сім’ї виховується 6 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.

«З початком російсько-української війни на Сході України, сім'я переїхала з Луганщини до Львівської області. За цей час родина освоїлась на новому місці та згодом придбала власне житло. Сьогодні їхня сім'я поповнилась ще одним вихованцем. Немає нічого кращого для дитини, аніж рости у дружній родині, де панує тепло та злагода», – розповів Володимир Лис.

Нагадаємо, що метою створення дитячого будинку сімейного типу є забезпечення належних умов для виховання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Зазначимо,усього у Сокальському районі функціонує два дитячі будинки сімейного типу та 6 прийомних сімей, в яких виховується 24 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Leopolis.news