logo
19/04
18/04
2 ...

У Турці побились дві школярки, відкрито провадження

26-11-2020 19:146187

 У Турці побились дві школярки, відкрито провадження

Поліція Турки відкрила кримінальне провадження та розпочала досудове розслідування стосовно отримання тілесних ушкоджень двома неповнолітніми дівчатами.

У відділення поліції про побиття своїх доньок заявили дві жительки одного із сіл Турківщини. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news з посиланням на LMN.  

Заявниці стверджували, що одній доньці тілесні ушкодження були нанесені 17 листопада, а другій через два дні потому. Дещо допомогло правоохоронцям відео, яке вони виявили в соціальних мережах – Інстаграм-спільноті міста Турка та у групах Фейсбуку . 

На відео видно, що бійка між дівчатами проходила в м. Турка. Вони силою намагаються вирішити інцидент. У рух пішли ноги, а із запису доволі добре чути нецензурні слова. А третя невідома особа намагалась втихомирити збуджених підлітків.  

Правоохоронці встановили особи учасниць конфлікту – двох дівчат, про побиття яких завили їхні матері. З’ясовується причетність до інциденту трьох інших однолітків.

Два кримінальні провадження відкриті за статтею про умисне легке тілесне ушкодження. Санкція її статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news