logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Головний тренер «Львова» Віталій Шумський прокоментував поразку від «Маріуполя»

29-11-2020 17:151503

Головний тренер «Львова» Віталій Шумський прокоментував поразку від «Маріуполя»
Фото: pfclviv.com

Післяматчеві коментарі в. о. головного тренера ПФК «Львів» Віталія Шумського після матчу з ФК «Маріуполь». Його підопічні вдома поступилися своїм суперникам з рахунком 3:1.

Емоції, звісно ж, не найкращі, коли нема результату. Втім, якщо взяти загалом по грі, то десь ми провалили перший тайм, але подякували хлопцям за другу половину гри. Будемо з’ясовувати, що у першому таймі пішло не так.

Особисто Ваші перші думки, чому команда видала настільки два різні тайми?

Наразі з упевненістю не можу сказати, але здогадуюсь, що нам могло не вистачити одного дня на підготовку. Минулий тур грали лише у неділю, з Чернігова була довга дорога. Напевно, це також якийсь свій суттєвий відбиток залежало.

Капітан Сабіно пропускав цей матч через перебір жовтих карток. На позиції бразильця з’явився молодий Романчук. Як оціните його дії у поєдинку з «Маріуполем»?

Якщо згадати, як Романчук вийшов у «Десні» на заміну, і порівняти його з тим, який вийшов проти «Маріуполя», то він, звичайно, зіграв гірше. Втім, він – молодий хлопець, йому не варто засмучуватись. Вперше вийшов у стартовому складі. Помилок, думаю, у нього ще буде дуже багато. Головне, аби він зробив правильні висновки.

Ваші перші кроки після такої прикрої поразки. Як Ви відреагуєте, аби до зими більше таких помилок не траплялося?

Перш за все, треба спокійно проаналізувати наші помилки та рухатись вперед.

Leopolis.news