logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

11-річний львів’янин зміг простояти у планці понад годину

30-11-2020 14:241555

11-річний львів’янин зміг простояти у планці понад годину

11-річний львів’янин Владислав Гуштик днями зумів простояти у планці 1 годину 5 хвилин та 2 секунди, що є кращим результатом, ніж рекорд світу серед дітей.

Влад уже кілька років займається кікбоксингом, є призером чемпіонату України та кількаразовим переможцем чемпіонату Львівської області у своїй віковій категорії. Про рекорд розповів наставник хлопця, Заслужений тренер України Денис Ненчук,  повідомляє управління спорту Львова.

«Рекорд вийшов спонтанним. У нас в залі є дошка рекордів. Спочатку один простояв у планці 20 хвилин, згодом результат став 40 хвилин і саме його хотів побити Влад. Вже під час цього знайшов в інтернеті, що світовий рекорд становить 1 годину та 2 хвилини і хлопець захотів побити його.

Чи готовий Влад повторити це перед представниками книги рекордів? Так, от чекає запрошення. Більше того, дізнавшись про можливість встановлення рекорду з’явилися й інші охочі у нас в залі. Також нам виклик кинули боксери. До наступної спроби треба потренуватися, укріпити спину. Хочеться, аби був показаний якнайкращий час, який ще довго не зможуть побити», – зазначив Денис Ненчук.

На запитання «Що ж дає планка?» як вправа для кікбоксерів, тренер відповів, що це – хороше тренування витривалості та сили волі.

Наступного тижня тренер повинен зустрітися з начальником Управління спорту Львова Антоном Нікуліним, аби обговорити можливість офіційного встановлення рекорду. Управління спорту зробить все можливе, аби рекорд було зафіксовано офіційно.

Leopolis.news