logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
2 ...

Для старшокласників Львівщини провели Школу ментального розвитку

01-12-2020 10:561165

Для старшокласників Львівщини провели Школу ментального розвитку
Фото: Львівська ОДА

Завершилась «Школа ментального розвитку» для учнів навчальних закладів області. Зокрема днями відбулась остання зустріч в межах проєкту. Її провели у приміщенні наукової бібліотеки Львівського національного університету ім. Івана Франка.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Як розповіли організатори Школи представники громадської організації «Лабораторія Ідей», проєкт включив 4 онлайн-тренінги. Їх провели 21 та 28 листопада. У зв’язку з карантинними обмеженнями навчання відбувалось на платформі Zoom.

Тренерами проєкту стали молоді випускники факультетів психології, спеціалісти психологічного простору «Point», які самі донедавна були студентами та знають, які навички знадобляться майбутнім першокурсникам.

«Школа ментального розвитку» – це програма розвитку м’яких навичок, їх ще називають soft skills. Вона спрямована на засвоєння практичного інструментарію, необхідного для успішного зростання особистості студента», зазначили організатори.

Школярі відвідували тренінги з  таких тем як:

 «Профорієнтація. Як обрати своє ремесло?»;
«Секрети ефективної комунікації та способи подолання конфліктів»;
«Тайм-менеджмент. Як встигати все?»;
«Психосексуальний розвиток особистості. Особливості емоцій та почуттів».

Організатори зазначають діти із цікавістю слухали матеріал, ставили чимало додаткових запитань.

Загалом учасниками проєкту стали 30 школярів з усієї Львівської області. Це учні 9-11 класів.

Захід громадська організація провела спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Львівським національним університетом імені Івана Франка.

Усіх учасників тренінгів по завершенню отримали сертифікати та подарунки від Університету.

Проєкт «Школа ментального розвитку» організований в межах конкурсу молодіжних проєктів, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2020 році з Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

 

Довідково

М'які навички, іноді гнучкі навички (англ. soft skills) — комплекс неспеціалізованих, надпрофесійних навичок, які відповідають за успішну участь у робочому процесі, високу продуктивність і, на відміну від спеціалізованих навичок, не пов'язані з конкретною сферою.

Leopolis.news