logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Сьогодні засідатиме Тимчасова президія Львівської міської ради

01-12-2020 11:371715

Сьогодні засідатиме Тимчасова президія Львівської міської ради
Фото: westnews.info

1 грудня о 12.00 в малій сесійній залі відбудеться офіційне відкрите засідання Тимчасової президії Львівської міської ради. Мета засідання – підготовка та запуск повноцінної роботи новобраних Львівської міської ради та міського голови.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби фракції «ЄС» у Львівській міськраді.

Нещодавно члени Тимчасової президії та керівники фракцій провели зустріч із новообраним міським головою Андрієм Садовим з метою виробити спільну позицію та алгоритм подальших дій роботи Львівської міської ради. На жаль, зустріч не дала жодного конструктиву, а новообраний міський голова свідомо блокує роботу міської ради. Зокрема, він намагається продовжити політику, яку реалізовував у 2020 році – управляти містом самостійно, без погодження своїх дій із депутатами. Відзначимо, що остання сесія Львівської міської ради проводилась ще на початку вересня, а до того аж у квітні.    

Нагадаємо, що новобрана міська рада розпочала роботу минулого тижня в межах чинного законодавства – Територіальна виборча комісія оголосила результати виборів та скликала першу установчу сесію. Це все чітко прописано в законодавстві. Натомість Андрій Садовий та його команда саботували перше засідання міської ради, а депутатів звинуватили в узурпації влади, що є абсурдом по своїй суті. 

Натомість, ми новообрані депутати Львівської міської ради відкрито демонструємо бажання почати працювати на благо громади Львова. Робота органів місцевого самоврядування є вкрай важливою враховуючи пандемію COVID-19, а також гарячий період підготовки та ухвалення бюджету на 2021 рік, який повинен врахувати потреби усіх мешканців, які постраждали від карантину та економічної кризи.   

Запрошуємо представників ЗМІ сьогодні ознайомитись з роботою Тимчасової президії Львівської міської ради та особисто переконатись в тому хто насправді блокує роботу органів місцевого самоврядування. Ми, депутатський корпус Львівської міської ради, завжди відкриті у своїй роботі. 

Leopolis.news