logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Львові чоловік побив патрульних

01-12-2020 15:091513

У Львові чоловік побив патрульних
Фото: соцмережі

30 листопада о 20.50, під час несення служби, екіпаж Управління патрульної поліції Львівської області помітив бійку між двома чоловіками, що відбувалась на проїзній частині вулиці Володимира Великого у Львові.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Під час припинення правопорушення один із учасників події поводився агресивно, не реагував на зауваження правоохоронців та намагався продовжити бійку. Поліцейські прийняли рішення доставити його у відділ поліції для встановлення особи. Тоді чоловік завдав кількох ударів правоохоронцям, спричинивши їм тілесні ушкодження. Співробітники Франківського відділу поліції встановили особу громадянина – ним виявився 32-річний львів’янин.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Leopolis.news