logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

Підробили медичні довідки й отримали 1,3 млн грн: на Львівщині судитимуть колишніх правоохоронців

01-12-2020 17:101854

Підробили медичні довідки й отримали 1,3 млн грн: на Львівщині судитимуть колишніх правоохоронців
Фото: unn.com.ua

На Львівщині колишні правоохоронці підробили собі медичні довідки, щоб отримувати одноразові грошові виплати у зв’язку з отриманням захворювання у період проходження служби в органах внутрішніх справ (ОВС).

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зазначається, що під час досудового розслідування було встановлено, що колишні правоохоронці під час проходження військово-лікарської комісії підробили медичні документи, на підставі яких у подальшому отримали кошти одноразової грошової допомоги у зв’язку з отриманням захворювання у період проходження служби в ОВС.

«Зловмисникам повідомлено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3,4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. На розгляд суду скеровано 10 обвинувальних актів. Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим – до восьми років позбавлення волі», - повідомили у поліції. 

Окрім того, забезпечено добровільне відшкодування зловмисниками заподіяної шкоди до державного бюджету України на загальну суму понад 1,3 мільйона гривень.

 Leopolis.news