logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

На Львівщині слідчі повідомили про підозру серійному крадію

02-12-2020 12:351389

На Львівщині слідчі повідомили про підозру серійному крадію
Фото: Нацполіції України

Під час досудового розслідування слідчі Дрогобицького відділу поліції встановили, що  зловмисник, раніше судимий 32-річний місцевий мешканець, у період часу від грудня минулого року до лютого цього року скоїв чотири крадіжки з помешкань, чим завдав потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму понад 230 тисяч гривень.

Як встановили правоохоронці, зловмисник проникав у квартири шляхом підбору ключа та викрадав гроші, ювелірні вироби, мобільні телефони, флеш-карти та інші цінні речі, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. 

26 листопада слідчі Дрогобицького відділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Санкція  статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваного до інших аналогічних злочинів.  Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

Leopolis.news