logo
23/04
22/04
21/04
19/04
17/04
16/04
2 ...

УГП зупинила повноваження керівників Львівської обласної організації партії через меморандум в облраді

03-12-2020 15:062577

УГП зупинила повноваження керівників Львівської обласної організації партії через меморандум в облраді
Фото: ЛМР, Тарас Чолій

Головна контрольна комісія Української Галицької Партії прийняла рішення зупинити повноваження голови Львівської обласної організації УГП Тараса Чолія та відсторонити його з посади, а також призупинити членство в партії голови і заступника фракції УГП у Львівській обласній раді Тараса Чолія та Івана Щурка.

 

Повноваження призупиняються до з'ясування усіх обставин щодо підписання меморандуму у Львівській облраді, повідомила голова політради УГП Ірина Моряк.

Підставою для такого рішення стало ігнорування з боку новообраних депутатів до обласної ради позиції Політради УГП від 19 листопада про неможливість входження у більшість з олігархічними партіями, які представлені в облраді одіозними депутатами.

Тому політрада вимагає у Ради Львівської обласної організації відкликати підпис під Меморандумом про співпрацю, який вважає «лиш своєрідним висловленням лояльності до нових «господарів» Львівщини.

Також в УГП обурені способом голосування за голову Львівської обласної ради і вважають його «приниженням честі та гідності обранців» та «порушенням принципів таємного голосування», передбаченого Регламентом Львівської облради. 

Leopolis.news