logo
25/04
24/04
2 ...

На трасі «Київ-Чоп» зіткнулись легковик та мікроавтобус: постраждали двоє водіїв

04-12-2020 15:341671

На трасі «Київ-Чоп» зіткнулись легковик та мікроавтобус: постраждали двоє водіїв
Фото: Нацполіції України у Львівській області

Дорожньо-транспортна пригода сталась, напередодні, 3 грудня близько першої години ночі на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік селища Олесько Буського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись легковик «Опель Омега», яким керував 36-річний мешканець селища Красне та мікроавтобус «Мерседес Спринтер» під керуванням жителя міста Рівне віком 36 років. Внаслідок зіткнення водії транспортних засобів отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. 

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці вкотре нагадують водіям бути особливо обережними та уважними, керуючи транспортними засобами у темну пору доби. Водіїв застерігають не перевищувати швидкості руху, обачно маневрувати та адекватно оцінювати дорожню обставновку.

Leopolis.news